Napi Ász

2007. július 10.

BALÁZS KLÁRI: MOLNÁR CSILLA NEM AKART MEGHALNI!

Huszonegy éve, alig 17 évesen távozott az élők sorából minden idők leghíresebb magyar szépségkirálynője, Molnár Csilla Andrea. Életéről, felfoghatatlan haláláról dal született és könyvet írtak, internetes honlapja ma is sűrűn látogatott. Csilla idén lenne 38 éves.

Balázs Klári könnyeivel küszködve, elcsukló hangon beszél Molnár Csilláról. A Korda házaspár és a Fonyódon éttermet üzemeltető család barátsága a 80-as évek elején kezdődött. Klárika nagyon megszerette a kamasz Csillát, és a lány is bizalmába fogadta őt.

- Csilla már kislánynak is gyönyörű volt. Romlatlan, tiszta lelkű, intelligens, magával ragadó teremtés - emlékezik vissza Klárika. - A verseny idején már nem voltunk itthon, kanadai turnéra indultunk. A kinti magyar lapokban olvastam, hogy ő nyert. Itthon elmentünk hozzájuk gratulálni. Akkor láttam, hogy nem boldog. Azon a végzetes napon Balatonlellén koncerteztünk. Úgy volt, hogy ő is jön a mamájával. Négy órával a koncert előtt érkeztünk meg hozzájuk. A ház előtt mentőautó állt. Sajnos, nem Csilláért jött, ő akkor már halott volt. Összeomlott édesapját vitték kocsival kórházba. Nem akart ő meghalni, inkább csak meg akarta ijeszteni a szülőket. Készült az estére. Délelőtt vásárolt magának egy gyönyörű selyemruhát. Végül abban temették el.

vissza a "Sajtóhírek Csilla halálától napjainkig" menübe