Délmagyarország

1986. július 21.

Országos középdöntő Szegeden
SZÉPSÉGEK A TISZA SZÁLLÓBAN

A Szegedi Ifjúsági Napok ideje alatt, szombaton este, a Tisza Szállóban rendezik meg a Magyarország Szépe'86 II. országos elődöntőjét. Az elsőre július 2-án a fővárosban került sor. E két elődöntőből 25 lány kerül az október 5-i budapesti fináléba. A szegedi eseményről 12 lány jut a legszebbek közé. A Magyar Média által szervezett versenyen a szegedi valóban országos lesz, hiszen Héviztől Debrecenig, Budapesttől Békéscsabáig érkeznek résztvevők.

Szeged hivatalai, üzemei - az Express, az Ibusz, a papírfeldolgozó, a Nagyáruház, a Centrum, a Röviköt, a Déltex és az Universal - szép ajándékokkal kedveskednek az első 6 helyezett lánynak. A verseny szünetében Bródy János, Maros Gábor és Galambos Erzsébet szórakoztatja a vendégeket. Műsorvezetőnek Antal Imrét kérték föl. A zsűriben olyan népszerű személyiségek foglalnak helyet, mint Bujtor István, Chrudinák Aljos, Árkus József, Szikora Róbert. Szegedet Szabó G. László megyei tanácselnök helyettes és Tóth Valéria szobrászművész képviseli.

Joggal kérdezheti az olvasó: és szegedi lányok lesznek-e a középdöntőben? Nos, két, rendkívül szép hölgy verseng - nem is esélytelenül - a döntőbe jutásért: Szalma Éva orvostanhallgató és Herczeg Mónika gimnáziumi tanuló. Mindketten nagy izgalommal várják, hogy elkezdődjék a legnőiesebb vetélkedő: a szépségverseny.

vissza