Somogyi Néplap

1986. március 17.

MAGÁNTANULÓ SOK ELFOGLALTSÁGGAL

Szépek programja

-Nem számítottam ilyen helyezésre, most mégis bosszankodom - mondja a Máltán lezajlott Európa legszebb hölgye címért kiírt verseny után Molnár Csilla, a magyar szépségkirálynő. - A zsűri szavazatai alapján én lettem az első. Amikor az első öt helyezettet dobogóra kérték, már csak harmadiknak szólítottak.

Molnár Csillával az elmúlt négy hónapban több minden történt, mint mással egész életében. Sok "pletyka" is kering, például az, hogy otthagyta a gimnáziumot, menedzsere van.

-Kértem, hogy magántanuló lehessek, hisz olyan sok az elfoglaltságom, hogy a hiányzások miatt osztályozni sem lehetne. Szerencsére a fonyódi Karikás Frigyes Gimnázium igazgatója és tanári kara nagyon megértő velem: támogatták elhatározásomat. Mindenképpen el akarom végezni a középiskolát, igaz nagyon sok ajánlatot kaptam a reklámszakmában, ám ezekről csak az iskola után lehet szó. Ami a menedzser dolgot illeti: náhány hónapig próbálkoztam vele, ám nem vált be. A Magyar Médiával tavaly aláírt egyéves szerződés az év végén lejár. Egyébként a Miss Európa versenyen is alá kellett volna írni minden indulónak egy szerződést, én azonban nem tettem meg.

-A versenyt az egyik lap olyan futballmeccshez hasonlította, ahol a jugoszláv induló elgáncsolta a svédet, a portugál pedig pofonütötte a belgát. Az újság tudni véli azt is, hogy a nyugatnémet kislány azért lett utolsó, mert a francia pontozó megkérdőjelezte a nőiességét, következésképpen egy ponttal jutalmazta a lehetséges hatból.

-Ezeket mi is olvastuk Münchenben, én azonban semmi ilyet nem láttam.

-Tervei…?

-Hamarosan zsűritag leszek a Miss Ausztria választáson. A hónap végén az NSZK-ban lesz magyar-nyugatnémet szépségverseny. Meghívást kaptam New York-ba a Miss World-ra, és Párizsba is mennem kell még ebben az évben.

V.I.

vissza