Esti Hírlap

1985. szeptember 7.

SZÉPSÉGEK - VACSORÁVAL
Alig múlt fél kilenc, de az Átrium Hyatt Szálloda forgóajtajánál szolgálatot teljesítő alkalmazott bátran elmondhatta magáról, hogy kidolgozta magát.

Egyre-másra jöttek a vendégek az est nagy attrakciójára, a "Miss Magyarország '85" szépségverseny budapesti elődöntőjére.

Négyszázötven forintért már nem csupán a látvánnyal kellett beérni, hanem remek vacsora mellett lehetett nézelődni. Harmincketten próbáltak szerencsét a szigorú(an) férfiakból álló zsűri előtt. Nem számítva azt a "versenyzőt", aki az alkalomhoz illően laza könnyedséggel fürdőruhában szállt ki a taxiból. De engedélye és "rajtengedélye" nem lévén, nem léphetett a világot jelentő dobogóra.

A kiírás szerint az első menetben utcai ruhában vonult végig a harminckét hölgy a dobogón. Ezt követően már sokkal mutatósabban, egyrészes fürdőruhában mutatták be sorszámozott önmagukat. A hangulatot Boncz Géza igyekezett feltornázni az ilyenkor illő hőfokra. Sikerrel, mert ezt követően már csak az eredményhirdetés volt hátra említésre méltó cselekményként. A nyertes örült ám, a vesztesek sem bánkódtak igazán. A nagy döntő még vissza van…

vissza