TELEVÍZIÓS FELVÉTELEK

HÍRADÓ, 1986. március 8.

Snitt címe: A máltai harmadik. Leírása: Fotók a máltai szépségkirálynő választásról. Molnár Csilla Andrea, a magyar szépségverseny győztese értetlenül nyilatkozik a máltai harmadik helyezéséről. Koronája - közeli, amit kölcsönadott az első helyezett svéd lánynak.

A felvétel szövege: "91-62-92. Női méretek. A maiak. No, persze kialakulásukhoz kellett is vagy 17 esztendő. És ő már Magyarország szépe. Ez pedig 1986 februárja, Málta, ahol ők 24-en az Európa szépe címért vetélkedtek.
Rip.: Ha most egy kicsit nagyobb szerencsénk van, akkor nem a máltai harmadik helyezettel, hanem az urópai szépségkirálynővel beszélgetünk.
Csilla: Az összesített pontszámok alapján első lettem 60 ponttal, majd a pontszám alapján az első 5 helyezett kivonult a zsűri elé, 2 percet álltunk a zsűri előtt és ez alapján döntötték el a helyezést, ahol már pontokat nem kaptunk, csak a helyezést.
Rip.: Ez hogy történhetett, ott harmadik lett?
Csilla: Hát ez számomra a mai napig érthetetlen.
Rip.: Aztán volt más furcsaság is ezen a máltai versenyen.
Csilla: Fodros István, a Média igazgatója felkért arra, hogy vigyem ki a koronát, mivel ő úgy tudta, hogy minden lánynak ott lesz a koronája, s ott derült ki, hogy egyedül én vittem. És mivel nem volt korona, az én koronám került a svéd lány fejére."

<<< Vissza